Alex Mitriță a dat explicații, după ce a acuzat probleme medicale în remiza cu Rapid. ”Am tras de mine”
0 2 minute 5 luni
  • Liga 2: SteauaViitorul Pandurii, marți, 19:00, DGS 1

  • UCL: BayernLazio, marți, 22:00, DGS 1

Oltenii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 30, după o centrare a lui Bancu și o finalizare frumoasă a lui Mitriță. Giuleștenii au restabilit egalitatea în minutul 49 prin Hromada.

Alexandru Mitriță, după ce Universitatea Craiova a remizat cu Rapid: ”Am mare încredere”

La finalul partidei, Alexandru Mitriță a declarat că sezonul actual este cel mai bun din cariera sa. De asemenea, fotbalistul celor de la Universitatea Craiova a explicat că a avut dureri în zona mușchilor aductori încă din etapa precedentă.

”Sunt bucuros pentru aceste reușite. E cel mai bun sezon al meu. Mă bucur că am făcut acest sezon. Era dorința de a câștiga mult mai mare dacă eram mai sus în clasament. Sperăm să ocupăm un loc cât mai bun.

Nu m-am simțit bine de la meciul cu Petrolul. Am o durere pe aductori, dar am tras de mine. Sper să o rezolv până la meciul următor. La fiecare meci suntem pregătiți.

Am mare încredere că vom obține un rezultat bun. Nu vreau să vorbesc despre ei (n.r. FCU Craiova). Vorbesc despre echipa mea. Suntem tot mai bine de la meci la meci.”, a spus Alexandru Mitriță la flash-interviu.

VIDEO Rezumat Universitatea Craiova – Rapid 1-1

Etichete: universitatea craiova , alexandru mitrita , video universitatea craiova rapid


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *