Termoficare Constanta: Revine apa calda si caldura pe o strada din municipiu
0 2 minute 3 săptămâni

Termoficare Constanța: Revine apa caldă și căldura pe o stradă din municipiu

12 Feb, 2024 22:02


12 Feb, 2024 22:02

ZIUA de Constanta

416
Marime text

Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 

  • Se estimează că astazi, 12.02.2024, în jurul orei 23:00, consumatorii arondați punctului termic PT 8 (bulevardul Tomis, nr. 14B) afectat de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.
     

Având în vedere finalizarea lucrărilor tehnologice la instalația provizorie de furnizare a energiei termice, lucrări desfășurate în conformitate cu proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa III” s-a început încărcarea instalației în scopul reluarii furnizării energiei termice, transmite un comunicat din partea Termoficare Constanța.
 
Se estimează că astazi, 12.02.2024, în jurul orei 23:00, consumatorii arondați punctului termic PT 8 (bulevardul Tomis, nr. 14B) afectat de oprirea temporară datorată lucrărilor tehnologice de modernizare a rețelei de termoficare vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.
 
Orice disfuncționalitate constatată la furnizarea acestui serviciu public, o puteți comunica în program NON-STOP la Dispeceratul Termoficare Constanța SRL, telefon nr. 0241.616.792.
 

„Vă cerem scuze pentru disconfortul produs de întreruperea furnizării.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a încheiat sursa citată.

Citește și:
Termoficare Constanța: Fără apă caldă și căldură într-o zonă din municipiu. Iată care este aceea

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *