Bogdan Crefelean, vicepreședinte AUR Ilfov, prins în flagrant când lua mită / Reacția partidului
0 2 minute 8 luni

Inquam Photos / Octav Ganea

Inquam Photos / Octav Ganea

Procurorii Direcției Generale Anticorupție l-au prins în flagrant pe Bogdan Crefelean, vicepreședintele AUR Ilfov, când ar fi primit 1500 RON pentru a-și trafica influența.

Ofițerii de politie judiciară din cadrul DGA – Structura Centrală, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București, l-au prins în flagrant pe Crefelean Bogdan, în momentul în care a primit suma de 1500 lei de la un alt membru AUR pentru a-l trimite pe cel din urmă la un congres la Bruxelles.

Bogdan Crefelean este și șeful de cabinet al deputatului AUR Geanina Șerban.

Reacția AUR

‘În baza informațiilor publice privind reținerea domnului Bogdan Crefelean de către DGA, reliefându-se o încălcare gravă a Statutului AUR, precum și a Codului de Etică și Integritate, s-a decis excluderea acestuia din AUR. 

Poziția noastră rămâne neschimbată: considerăm că orice formă de corupție sau abuz de influență este inacceptabilă

Susținem cu fermitate statul de drept și transparența în politică. Dacă acuzațiile sunt dovedite, atunci trebuie să existe consecințe legale pentru cei implicați.

Corupția subminează integritatea instituțiilor noastre și este o problemă pe care o tratăm cu seriozitate. Este esențial să respectăm principiile de etică și să combatem orice formă de corupție în politică și administrație.’, conform unui comunicat al AUR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Citește articolele cu aceleași etichete:

aur ilfov


bogdan crefelean


dga


procurori

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *