Liviu Ciobotariu, OUT de la Sepsi!
0 2 minute 8 luni
  • UCL: Galatasaray – Manchester United, miercuri, 19:45, DGS 1

  • UCL: Real Madrid – Napoli, miercuri, 22:00, DGS 1

Liviu Ciobotariu, OUT de la Sepsi: ”Mult succes în continuare”

Clubul covăsnean a făcut anunțul oficial prin intermediul rețelelor sociale. 

Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Liviu Ciobotariu. Totodată, clubul nostru a încetat, de comun acord, raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Cătălin Munteanu și Adrian Iordache.

Pe această cale dorim să le mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și le urăm mult succes în continuare!”, au transmis cei de la Sepsi.

Instalat pe banca lui Sepsi în vara acestui an, Ciobotariu a început excelent sezonul și a câștigat Supercupa României. Au urmat 10 meciuri fără înfrângere, în campionat și cupele europene, apoi a venit declinul. Gruparea din Sfântu Gheorghe a înregistrat mai multe insuccese consecutive, iar acum ocupă locul 10 în SuperLigă, cu 20 de puncte.

  • 9 succese, 8 remize și 9 eșecuri sunt cifrele lui Ciobotariu pe banca lui Sepsi.

Presa din Ungaria a vorbit despre plecarea tehnicianului de 52 de ani înainte ca totul să fie oficial, iar maghiarii au numit și posibilul înlocuitor al lui Liviu Ciobotariu: Laszlo Balint.

De-a lungul carierei, Liviu Ciobotariu le-a mai pregătit pe FC Național, CS Otopeni, Pandurii Târgu Jiu, Brăila, Dinamo II, Dinamo, Poli Iași, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, Al-Faisaly, Al-Tai, FC Botoșani, naționala Libanului, Hermannstadt și FC Voluntari.

Etichete: liviu ciobotariu , antrenor sepsi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *